wiki tutorijal

Go down

wiki tutorijal

Komentar  toroman on 08.04.09 16:48

Evo jedan mali tutorial sa wiki:

Korak 1. – Dobrodošli na eRepublik
eRepublik je masovna online, društvena i strateška web browser igra, verzija stvarnog svijeta koji vam omogućava da slijedite vaše političke, ekonomske ili vojne težnje i promijenite tijek povijesti.
Upoznaj bolje početnu stranicu - http://wiki.erepublik.com/index.php/Get_familiar_with_the_homepage/Hrvatski

Korak 2. – Postavite sliku kao vaš avatar
Da biste otključali sve mogućnosti koje vam eRepublik pruža, morat ćete skupiti određen broj bodova iskustva (Experience Pointsa), tzv. EP), a najbrži put da ostvarite svoja prva dva EP boda je da postavite sliku kao vaš avatar.
Kako postaviti avatar? - http://wiki.erepublik.com/index.php/Upload_avatar_picture/Hrvatski

Korak 3. – Vaša profil stranica
Na vašoj profil stranici možete pronaći sve podatke o vašoj eRepublik karijeri i biografiji. Nekoliko pokazatelja kao što su zdravlje (wellness) i inventorij trebali biste pobliže proučiti i analizirati jer oni predstavljaju bitan dio u vašem eRepublik životu.
Nauči više o profilima - http://wiki.erepublik.com/index.php/Profile/Hrvatski

Korak 4. – Kupi i konzumiraj hranu
Kao i u stvarnom životu, i vaš građanin u eRepubliku mora jesti svakodnevno da bi preživio. Hranu možete kupiti sa tržnice (marketplace) te će se hrana iz vašeg inventorija svaki dan automatski konzumirati. Ukoliko u vašem inventoriju imate hranu koja je različite kvalitete, prvo se konzumira ona koja je veće kvalitete.
Saznaj više o kupnji i konzumiranju hrane - http://wiki.erepublik.com/index.php/Buy/Consume_food/Hrvatski

Korak 5. – Nađi posao
Svakodnevni posao je bitan za vas, jer radom dobijete novac koji se može iskoristiti za kupnju raznih proizvoda sa tržnice. Da bi se zaposlili ono što trebate je, da posjetite "Human Resources" i nađete onaj posao koji vam odgovara.
Kako naći posao? - http://wiki.erepublik.com/index.php/Get_a_job/Hrvatski

Korak 6. – Radi (Work)
Nakon što pronađete posao, morate posjetiti stranicu vaše kompanije da biste radili. Dobiti ćete plaću za svaki dan koji radite, i ne brinite se, posao u eRepubliku je mnogo zabavniji nego u stvarnom životu.
Saznaj više o poslu u eRepubliku - http://wiki.erepublik.com/index.php/Work/Hrvatski

Korak 7. – Treniraj (Train)
Pomagati vašoj državi u ratu je od velike važnosti u eRepubliku, sukladno s tim dobiti ćete priznanja od vaših sugrađana. Da biste ostvarli visok rezultat kad se borite, trebate trenirati svaki dan.
Nauči kako trenirati - http://wiki.erepublik.com/index.php/Train/Hrvatski

Korak 8. – Burza novca
U eRepubliku možete razmijeniti bilo koju valutu (uključujući i Zlato) sa drugim valutama. Možete izvršiti ovu radnju, tako da kliknete na «My places» koji se nalazi u glavnom izborniku «Main menu» i onda na «Monetary market».
Nauči više o Monetary marketu - http://wiki.erepublik.com/index.php/Monetary_market/Hrvatski

Korak 9. – Borite se za svoju državu u eRepubliku
Možete vidjeti dali je vaša država umiješana u rat (ili oslobodilački rat) gledajući na listu ratova koja se nalazi na početnoj stranici. Nakon što odlučite kojem ćete se ratu priključiti, jednostavno kliknite na «Fight» na toj stranici.
Naučite više o Vojničkom sistemu ratovanja - http://wiki.erepublik.com/index.php/Fight/Hrvatski

Korak 10. – Glasajte u eRepubliku
Postoje tri tipa izbora (predsjednički izbori, izbori za kongres i stranački izbori) u eRepubliku koji se obavljaju svaki mjesec. Imate mogućnost da izrazite svoje mišljenje na tim izborima ako obavite nekoliko zadaća.
Nauči više o politici - http://wiki.erepublik.com/index.php/Voting_System/Hrvatski

toroman
Admin

Broj komentara : 17
Join date : 2009-04-08

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu